Foredrag med Vin & Videnskab
EFTERÅRETS FOREDRAGSPROGRAM

Grundet usikkerhed omkring retningslinjer for afholdelse af arrangementer til efteråret, udskyder vi billetsalget til næste foredragsæson med Vin & Videnskab til onsdag den 12. august 2020. Vi følger myndighedernes anbefalinger og holder os hele tiden opdateret på området.

I forhåbningen om, at det til efteråret igen vil være muligt at samles, har vi lagt et spændende program med otte arrangementer, som nu er offentliggjort nedenfor.

To af de foredrag, som blev aflyst her i foråret grundet corona-pandemien, kommer på plakaten igen: 'Rusmidler og videnskab' og 'Danmarks vilde pattedyr'. 
Vi skal også høre om forskning i proteiner og DNA fra fortiden, vulkaner, arkæologi, lynforskning, rumjura, rumarkitektur, ekspeditioner til Arktis og Antarktis og – meget apropos – virusser. Sidstnævnte foredrag er med en af de danske forskere, der i skrivende stund arbejder på at udvikle en vaccine mod COVID-19.

Følg med på Vin & Videnskabs Facebook-side eller tilmeld dig museets nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret på programmet.

Danmarks vilde pattedyr
Rusmidler og videnskab
Arktis / Antarktis
Vindue til fortiden
Virus
Chasing Volcanoes
Space
VIDENSKABSGALLA 2020