Foredrag med Vin & Videnskab
FOREDRAG MED VIN & VIDENSKAB 
Vin & Videnskab er vores populære foredragsrække med førende forskere og andre eksperter, der fortæller levende om aktuelle og inspirerende emner inden for videnskabens verden. Vi serverer et glas vin i forbindelse med arrangementerne (inkluderet i prisen).


EFTERÅRETS PROGRAM
Grundet nedlukning af samfundet har vi desværre ikke kunnet gennemføre Vin & Videnskab i foråret 2021, men for at du ikke skal gå glip af de spændende foredragsholdere og emner, så flytter vi de planlagte arrangementer til efterårssæsonen. Du kan bl.a. glæde dig til at høre om forskning i hunde, bioterror, arkæologi og vulkaner og til at møde to karismatiske professorer, der har rejst verden rundt og opdaget et hav af nye arter.

Psst, vi har også et par ekstra overraskelser i ærmet til efterårssæsonen!

Du kan dykke ned i emnerne via programmet nedenfor. Mere information følger, når de nye datoer for arrangementerne er faldet på plads. 


SÆT KRYDS I KALENDEREN

Vi sigter efter at gå i luften med billetsalget 11. august 2021. Følg med her på siden og på Vin & Videnskabs Facebook eller tilmeld dig museets nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.

UFO'er og liv i rummet
Bengt Holst og den moderne zoo
Mit liv som professor
Vindue til fortiden
COVID-19 og bioterror
Hunde
Chasing Volcanoes