Foredrag med Vin & Videnskab

TILTAG FOR EN TRYG OPLEVELSE

Vi følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for afholdelse af kulturarrangementer. Arrangementer som Vin & Videnskab, hvor publikum i det væsentlige sidder ned, er undtaget fra forsamlingsforbuddet. Her gælder fortsat en øvre grænse på 500 deltagere.

Vi holder os hele tiden opdateret på myndighedernes anbefalinger og har indført en række særlige foranstaltninger i forhold til COVID-19. Bl.a. har vi solgt under halvt så mange billetter som normalt for at sikre ekstra god plads, og vores værter kommer til at bære maske eller visir.

Bemærk, at du i følge myndighedernes nyeste retningslinjer skal bære mundbind eller visir ved arrangementerne - undtagen, når du sidder ned. Fremover vil du også få dine drikkevarer serveret ved ankomsten, og arrangementerne gennemføres uden pause undervejs.

Du kan læse mere om vores tiltag her.

I disse uforudsigelige tider, anbefaler vi, at man med billet til Vin & Videnskab, altid tjekker Facebook eller www.vinogvidenskab.dk på dagen for arrangementet for at holde sig opdateret.

Status: Ingen aflysninger - dog er foredraget 'Chasing Volcanoes' udskudt til foråret (se mere her).

Danmarks vilde pattedyr
Rusmidler og videnskab
Arktis / Antarktis
Vindue til fortiden
Virus
Chasing Volcanoes
Space
VIDENSKABSGALLA 2020