Billede af palmehuset og af byggeriet af ny museumsbygning

Ledige stillinger

Naturhistoriske museer har aldrig haft større betydning, end de har i dag. Vores planet er beboet af millioner af levende arter. Men i dag har en enkelt art magten til at ændre livet på Jorden fundamentalt. Skal vi finde løsninger på de store udfordringer verden står over for, kan det kun ske ved, at vi forandrer lokalt, samarbejder internationalt og deler den viden og de ressourcer, vi i fællesskab besidder.

Statens Naturhistoriske Museum er Danmarks nationale hovedmuseum for naturhistorien. Visionen for Statens Naturhistoriske Museum er at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år færdiggør vi en ny stor museumsbygning. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme state-of-the art laboratorier, enestående videnskabelige samlinger, nye udstillinger, samt faciliteter til undervisning. Det er vores ambition, i løbet af de kommende år, at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Museet har ca. 250 ansatte, og en stærk økonomi, og forventer betydelig vækst antallet af ansatte, kommercielle indtægter mv. Museet er opdelt i fire afdelinger: Forskning, Samlinger, Udstilling & Publikum, samt Administration & Drift.


Lige nu søger vi:


Andre ledige stillinger kan ses på Københavns Universitets jobportal her.