Billede af Christian Hansen auditoriet

Praktisk information


Koncept


Vin & Videnskab er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. Til arrangementerne kan man møde førende videnskabsfolk og andre eksperter – danske såvel som internationale. De fleste foredrag er på dansk, men der er også ind imellem foredrag på engelsk (det fremgår af programbeskrivelserne). Arrangementerne er normalt delt op i to halvlege. I pausen serveres et glas vin såvel som ikke-alkoholiske drikkevarer; dette er inkluderet i billetprisen.

Billetter


Billetter til Vin & Videnskab sælges igennem Billetto. Under de enkelte arrangementer på hjemmesiden vil der være link til billetsalg.

  • Almindelig billet: 150 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen.

  • Billet for studerende: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. studiekort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

  • Børn og unge (op til 17 år): 110 kr. (+ gebyr).

  • Billet for årskortholdere: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. årskort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

  • Særligt for årskort DUO: Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med til foredrag.


Læs mere om
museets årskort og de tilknyttede fordele her...

En kombination af almindelige billetter og billetter for studerende og årskortholdere kan sagtens bookes i samme transaktion.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.

Kom på venteliste til udsolgte foredrag


Skulle du være interesseret i et udsolgt Vin & Videnskab-foredrag, har du mulighed for at tilmelde dig en venteliste via en knap under det pågældende arrangement på BillettoFolk på ventelisten får som de første besked, hvis der sættes flere billetter til salg. Det sker via e-mail fra Billetto. Alle på ventelisten får besked samtidig, og billetter sælges efter først-til-mølle-princippet.

Bemærk, det er ikke muligt at kontakte folk på ventelisten, hvis man ønsker at sælge allerede købte billetter. 

Sted


De fleste Vin & Videnskabs-arrangementer foregår i Chr. Hansen Auditoriet i området ved det gamle Kommunehospital lige ved søerne. Enkelte arrangementer kan være på Statens Naturhistoriske Museum (Øster Voldgade 5-7), og den årlige Videnskabsgalla afholdes i Universitetets Festsal på Frue Plads.

Adgang for kørestole


Der er nem adgang for kørestolsbrugere i Chr. Hansen Auditoriet. Bl.a. er der en elevator, som kører både til sceneniveauet og toppen af auditoriet. Sidstnævnte er der, der er bedst plads til kørestol. Spørg evt. personalet om råd ved ankomst.

Parkering


Parkeringspladserne omkring Chr. Hansen Auditoriet (i Kommunehospitals-området) administreres af Apcoa. Betalingsparkering på timebasis sker via APCOA FLOW app'en eller via Easypark. Orienter dig gerne ved ankomst på skiltene i området i tilfælde af eventuelle ændringer.

Glemte effekter


Fundne effekter glemt i Chr. Hansen Auditoriet kan afhentes i Informationen i campusområdet (City Campus - CSS) i Bygning 20, lokale 20.0.25; telefon 35322626. Se kort over campusområdet her.

Kontakt


Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vinogvidenskab@snm.ku.dk.