Billede af Christian Hansen auditoriet

Praktisk information


Koncept


Vin & Videnskab er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. Til arrangementerne kan man møde førende videnskabsfolk og andre eksperter – danske såvel som internationale. De fleste foredrag er på dansk, men der er også ind imellem foredrag på engelsk (det fremgår af programbeskrivelserne). Arrangementerne er normalt delt op i to halvlege. I pausen serveres et glas vin såvel som ikke-alkoholiske drikkevarer; dette er inkluderet i billetprisen.

Se vores tiltag for en god og tryg oplevelse her.

Sted


De fleste V&V-arrangementer foregår i Chr. Hansen Auditoriet i det gamle Kommunehospitalsområde lige ved søerne. Men enkelte kan være på Statens Naturhistoriske Museum (Øster Voldgade 5-7), og Videnskabsgallaen afholdes i Universitetets Festsal på Frue Plads.

Billetter


Billetter til Vin & Videnskab sælges igennem Billetto. Under de enkelte arrangementer på hjemmesiden vil der være link til billetsalg.

  • Almindelig billet: 150 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen.

  • Billet for studerende: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. studiekort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

  • Børn og unge (op til 17 år): 110 kr. (+ gebyr).

  • Billet for årskortholdere: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. årskort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

  • Særligt for årskort DUO: Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med til foredrag.


Læs mere om
museets årskort og de tilknyttede fordele her...

En kombination af almindelige billetter og billetter for studerende og årskortholdere kan sagtens bookes i samme transaktion.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.
 

Klippekort til Vin & Videnskab


Det er ikke længere muligt at købe klippekort til Vin & Videnskab, men har man klip til overs, kan de fortsat bruges, hvor der ikke er udsolgt.

Sådan booker du klippekortpladser på Billetto:

  1. Gå ind på Billetto                                 
  2. Vælg det arrangement, du vil booke plads til
  3. Tryk på ”Find billetter”
  4. Vælg ”Pladsreservation for klippekortholdere” og angiv antal pladser, du vil reservere

Der opkræves ikke betaling, men man skal registrere sig for at få tilsendt sin pladsreservation på e-mail. Medbring billet og gyldigt klippekort til arrangementet.

Adgang for kørestole


Der er nem adgang for kørestolsbrugere i Chr. Hansen Auditoriet. Bl.a. er der en elevator, som kører både til sceneniveauet og toppen af auditoriet. Sidstnævnte er der, der er bedst plads til kørestol. Spørg evt. personalet om råd ved ankomst.

Kontakt


Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vinogvidenskab@snm.ku.dk.