Billede af Christian Hansen auditoriet

Praktisk information

Koncept

Vin & Videnskab er Statens Naturhistoriske Museums populærvidenskabelige foredragsrække. Til arrangementerne kan man møde førende videnskabsfolk og andre eksperter – danske såvel som internationale. De fleste foredrag er på dansk, men der er også ind imellem foredrag på engelsk (det fremgår af programbeskrivelserne). Arrangementerne er normalt delt op i to halvlege. I pausen serveres et glas vin såvel som ikke-alkoholiske drikkevarer; dette er inkluderet i billetprisen.

Se vores tiltag for en god og tryg oplevelse her.

Sted

De fleste V&V-arrangementer foregår i Chr. Hansen Auditoriet i det gamle Kommunehospitalsområde lige ved søerne. Men enkelte kan være på Statens Naturhistoriske Museum (Øster Voldgade 5-7), og Videnskabsgallaen afholdes i Universitetets Festsal på Frue Plads.

Billetter

Billetter til Vin & Videnskab sælges igennem Billetto. Under de enkelte arrangementer på hjemmesiden vil der være link til billetsalg.

Almindelig billet: 150 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen.

Billet for studerende: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. studiekort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Børn og unge (op til 17 år): 110 kr. (+ gebyr).

Billet for årskortholdere: 110 kr. (+ gebyr) inkl. vin i pausen. Der kan købes én billet pr. årskort. Gyldigt kort skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Særligt for årskort DUO: Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med til foredrag.

Læs mere om museets årskort og de tilknyttede fordele her...

En kombination af almindelige billetter og billetter for studerende og årskortholdere kan sagtens bookes i samme transaktion.

Bemærk, det er ikke muligt at få byttet eller refunderet billetter.

Klippekort til Vin & Videnskab

Det er ikke længere muligt at købe klippekort til Vin & Videnskab, men har man klip til overs, kan de fortsat bruges, hvor der ikke er udsolgt.

Sådan booker du klippekortpladser på Billetto:

  1. Gå ind på Billetto                                 
  2. Vælg det arrangement, du vil booke plads til
  3. Tryk på ”Find billetter”
  4. Vælg ”Pladsreservation for klippekortholdere” og angiv antal pladser, du vil reservere

Der opkræves ikke betaling, men man skal registrere sig for at få tilsendt sin pladsreservation på e-mail. Medbring billet og gyldigt klippekort til arrangementet.

Billetsalg til Vin & Videnskab efteråret 2021

Ud fra et forsigtighedsprincip frigiver vi i første omgang halvdelen af billetterne til efterårets foredragssæson med Vin & Videnskab. Såfremt myndighedernes udfasning af COVID19-restriktionerne går efter planen, sættes endnu en pulje billetter til salg i slutningen af august 2021.

Skulle du være interesseret i et foredrag, som er udsolgt, vil du derfor få mulighed for at tilmelde dig en venteliste under det pågældende arrangement på Billetto. Så bliver du blandt de første til at få besked, hvis flere billetter bliver sat til salg.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til vinogvidenskab@snm.ku.dk.