Rundvisning i Botanisk Have

Magiske planter

FAMILIERUNDVISNING I BOTANISK HAVE

Tag hele familien med på rundvisning i Botanisk Have.

Planter er magiske. Vi tager på familievenlig rundvisning blandt havens tusindvis af vækster og dykker ned i den store gryde med trylledrik, fyldt med planter fra medicinens verden. Undervejs møder vi både et udvalg af de planter, der er giftige, dem, der er helbredende, og dem, som er tilknyttet alskens overtro. Rundvisningen slutter af med, at I laver jeres helt egen blanding til en særlig trylledrik – af den gode slags.

På dagen er der fri adgang til Palmehuset inkluderet i billetten, så der er mulighed for at udforske væksthuset på egen hånd efter rundvisningen. Se Palmehusets åbningstider på vores hjemmeside.

 

Køb billet

Praktisk information

Dato og tid: 1. september kl. 10.00  – 11.30.

Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne med børn. Vi anbefaler fra 7 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Indgang via hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Vi mødes foran Botanisk Haves butik. Billetten fremvises ved fremmøde, og rundvisningen starter til tiden. 

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og/eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.