Billede af årskort

Billede af årskort

Støt museet - købe dit årskort nu

Corona-krisen har reduceret museets billetindtægter kraftigt. Det har sat museet og Botanisk Have under pres. Køb dit årskort nu og støt Danmarks nationale museum for naturen. Som tak får du et helt år fyldt med oplevelser, gode rabatter og spændende udstillinger.

Har du nysgerrige sjæle blandt familie og venner, så lad Statens Naturhistoriske Museum blive din perfekte gave. Forær et helt år med betagende oplevelser og støt samtidig museet.

Det får du:

  • Fri entré til Statens Naturhistoriske Museum, Zoologisk Museum på Østerbro, Palmehuset i Botanisk Have og årets særudstillinger
  • Rabat på rundvisninger
  • Rabat på foredragsrækker såsom Vin & Videnskab
  • 10% rabat i museumsbutikkerne

Årskort-priser:

  • Voksen: 210 kr.
  • Voksen DUO: 350 kr.
  • Barn: 120 kr.
  • Barn DUO: 250 kr.

Årskortet kan købes i museumsbutikkerne og snart i vores webshop.

Glæd dig til ekstraordinære oplevelser

Året byder på helt ekstraordinære naturhistoriske oplevelser og enestående særudstillinger, som aldrig har været vist i Danmark før. Du kan stå ansigt til ansigt med en af historiens mest imponerende skabninger i udstillingen Dinosaurernes konge, og du kommer helt tæt på dyreliv fra hele verden, deres skønhed, skrøbelighed og fascinerende adfærd i den verdensomspændende fotokonkurrence og udstilling Wildlife Photographer of the Year der vises senere på året. Med et årskort er oplevelserne dine.

Hold dig opdateret

Med nyhedsbrevet fra Statens Naturhistoriske Museum kan du følge med i, hvad der sker på museet og hvilke øvrige fordele, årskortet giver. Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet, vil det blive sendt til den e-mailadresse, du har oplyst ved købet af årskortet.

Forlængelse af årskort

Som følge af myndighedernes initiativer for at mindske spredningen af coronavirus i Danmark holder Statens Naturhistoriske Museum inkl. Zoologisk Museum, Palmehuset og Botanisk Have midlertidig lukket.

I den forbindelse forlænger vi alle aktive årskort med en periode svarende til antallet af ekstraordinære lukkedage.

Forlængelsen sker automatisk og træder i kraft, når museet genåbner.

Ordningen gælder også for årskort, som udløber i lukkeperioden.

Hold dig opdateret om museets tiltag i forhold til coronavirus på hjemmesiden eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.