Billede af Botanisk Haves butik

Butikker

Statens Naturhistoriske Museums butik

Billede af butik på SNMStatens Naturhistoriske Museums butik byder på et spændende udvalg af varer i høj kvalitet.

Vi har sommernyheder på hylderne i museumsbutikken, så tag et kig rundt næste gang, du besøger museet – eller kom blot forbi, adgang til butikken kræver ikke billet. På hylderne finder du et stort udvalg af bøger, postkort, sten og krystaller, tasker til store og små, smykker, fossiler, legetøj og bamser samt diverse til hjemmet. 

Alt i butikken er nøje udvalgt med henblik på bæredygtighed og inspiration fra naturen, og udvalget vil desuden følge temaerne i de aktuelle særudstillinger.

Butikken sælger også entré til museets udstillinger.

Se et udvalg af butikkens sortiment.

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Tlf: 22 82 76 79

Botanisk Haves butik

billede af botanisk haves butikButikken i Botanisk Have har til huse i den fredede rødstensbygning ved indgangen lige overfor Nørreport Station. Her er planteriget i fokus, og du finder planter og blomster efter sæson, samt et stort udvalg af både velkendte og eksotiske frø. Butikken byder også på smukke krukker og potter, nogle glaserede og andre med aftryk af Botanisk Haves logo, og du kan købe forskellige haveredskaber af høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter gaver, har butikken mange inspirerende gaveideer: Velsmagende byhonning, lækre cremer og olier, smukke kort, plakater og kalendere med botanisk print, et stort udvalg af bøger om planteriget, og meget mere.

Butikken sælger også entré til museets udstillinger.

Se et udvalg af butikkens sortiment.

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Botanisk Haves butik
Gothersgade 128
1123 København K
Tlf: 22 83 65 97