Billede af Botanisk Haves butik

Butikker

Statens Naturhistoriske Museums butik

Billede af butik på SNMStatens Naturhistoriske Museums butik byder på et spændende udvalg af varer i høj kvalitet. Butikken er placeret i gården foran museet.

Her kan du lade dig friste af alt fra de klassiske fossiler, sten og mineraler, til smukke botaniske og zoologiske print, lækre tasker og punge i vegansk læder, luksuriøse soja-duftlys og eksklusive smykker. Du finder også sjove spil, bøger og opgaver for børn samt et stort udvalg af legetøj og bamser til børn i alle aldre. Alt i butikken er nøje udvalgt med henblik på bæredygtighed og inspiration fra naturen, og udvalget vil desuden følge temaerne i de aktuelle særudstillinger.

Butikken sælger også entré til museets udstillinger.

Se et udvalg af butikkens sortiment.

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Tlf: 22 82 76 79

Botanisk Haves butik

billede af botanisk haves butikButikken i Botanisk Have har til huse i den fredede rødstensbygning ved indgangen lige overfor Nørreport Station. Her er planteriget i fokus, og du finder planter og blomster efter sæson, samt et stort udvalg af både velkendte og eksotiske frø. Butikken byder også på smukke krukker og potter, nogle glaserede og andre med aftryk af Botanisk Haves logo, og du kan købe forskellige haveredskaber af høj kvalitet.

Hvis du er på udkig efter gaver, har butikken mange inspirerende gaveideer: Velsmagende byhonning, lækre cremer og olier, smukke kort, plakater og kalendere med botanisk print, et stort udvalg af bøger om planteriget, og meget mere.

Butikken sælger også entré til museets udstillinger.

Se et udvalg af butikkens sortiment.

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Botanisk Haves butik
Gothersgade 128
1123 København K
Tlf: 22 83 65 97