Aben Saï

Aber på film: ’Amazonia’ for børn med bananbar og abekranier

STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM X CINEMATEKET


Tag hele familien på biograftur i Cinemateket til børnefilmen ’Amazonia’ med bananbar og abekranier inden filmstart.

Inden filmen ’Amazonia’ møder I museets formidlere og får en smagsprøve på udstillingen ’Aber – vores vilde familie’. I kan sammenligne kranier og hænder af aber, efterabe abernes ansigtsudtryk, få en abemaske med hjem og høre meget mere om abernes fantastiske verden. I Cinematekets bananbar kan I få abeskønne forfriskninger.

I filmen følger vi den tamme kapucinerabe Saï, der ender i Amazonas efter et flystyrt, og den lille abe må nu klare sig selv i den store jungle.

Det praktiske

Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

Billet: Billetter købes eller reserveres via Cinematekets billetsystem. Med et årskort til museet får du ca. 30% rabat på alle 'Aber på film'-arrangementer. Køb årskort.

Til dig med årskort: For at få rabat som årskortholder skal du blot reservere din billet i Cinematekets billetsystem. Billetten med rabat betaler du først i Cinematekets fysiske billetsalg, når du møder op til filmvisningen.

Målgruppe: Børnefamilier. Filmen kan ses af alle, men anbefales fra 7 år.

Se mere: ’Aber på film’ er et samarbejde mellem Statens Naturhistoriske Museum og Cinemateket i forbindelse med udstillingen ’Aber – vores vilde familie’.