Publikum i udstillingen Aber - Vores vilde familie
Foto: National Museums Scotland

Oplev ny særudstilling før alle andre

EKSKLUSIVT PREVIEW FOR ÅRSKORTHOLDERE MED LEDSAGER

Som årskortholder får du nu mulighed for at se udstillingen ’Aber – Vores vilde familie’ før alle andre, når vi inviterer til eksklusivt preview mandag d. 15. maj 2023 kl. 16 – 18. Kom helt tæt på dine nærmeste nulevende slægtninge og bliv samtidig klogere på dig selv. Gennem mødet med mere end 50 forskellige arter giver udstillingen et fascinerende indblik i primaternes verden og en bedre forståelse af vores egen rolle i naturen. Vi klipper det røde bånd og serverer et glas vin/vand i dagens anledning. Og så kan du møde nogle af de mange museumsfolk, som står bag udstillingen.

Museumsbutikken vil også være åben på aftenen.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig eventen senest mandag den 8. maj og medbringe din gratis pladsreservation samt dit årskort, som skal være gyldigt på dagen. Uanset om du har et årskort eller et årskort DUO, kan du denne aften tage en ledsager med gratis. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Udstillingen åbner for den øvrige offentlighed onsdag d. 17. maj 2023.

Vi glæder os til at slå dørene op og håber at se dig til en festlig aften.


Køb dit årskort i dag


Har du ikke et årskort, kan du købe et i museumsbutikken eller online via vores webshop. Se alle dine årskortfordele lige her.



Tilmeld dig gratis med årskort