Forårsrundvisning i Botanisk Have

Oplev foråret i haven og det berømte Palmehus på en guidet tur rundt til Danmarks største samling af sjældne planter fra hele verden.

I foråret er der travlt i Botanisk Have. Alt spirer frem, vokser op og springer ud. Insekterne summer, og solens stråler sætter gang i alt det grønne. Vi tager en tur rundt i den romantiske have, hvor vi dufter, ser og smager på foråret. Vi dykker særligt ned i de spiselige vilde planter men ser også på nogle af de giftige, der kan være gode at kunne genkende i sankesæsonen.

Vi besøger også det ikoniske Palmehus fra 1874 med planter fra de tropiske egne, kaktusser og sukkulenter. Og i Sommerfuglehuset kommer vi helt tæt på de mange eksotiske sommerfugle, som flakser rundt blandt orkidéer og ananasplanter.

Endelig byder rundvisningen på en sjælden mulighed for at besøge bevaringsvæksthusene med Seidenfadens berømte orkidéer og andre sjældne plantesamlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.

Køb billet


Billetter sættes snart til salg via Billetto...

Øvrige rundvisninger


Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...


Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på rundvisningen.

Coronapas og mundbind: Fremvisning af gyldigt coronapas og brug af mundbind/visir kan være påkrævet, hvis regeringens officielle retningslinjer foreskriver det. Se de gældende retningslinjer.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Portene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.