Gæster på rundvisning i Botanisk Have

Rundvisninger i Botanisk Have


Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten går forbi en række af havens highlights og afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Rundvisningernes temaer følger årstidernes skiften i haven og kan f.eks. fokusere på en højtid eller særlige begivenheder i planternes verden.

Vi udbyder også rundvisninger særligt til børnefamilier. Du kan se aktuelle rundvisninger nedenfor.

« december 2021 »
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Billet til rundvisning

Billet: 150 kr. (+ gebyr)

Børnebillet (3–17 år): 120 kr. (+ gebyr)

Billet for årskortholder: 
110 kr. (+ gebyr)
Der kan købes én billet pr. årskort til Statens Naturhistoriske Museum. Kortet skal fremvises i indgangen sammen med billetten.

Særligt for årskort DUO: 
Har du et årskort DUO til Statens Naturhistoriske Museum, kan du købe to billetter af typen 'billet for årskortholder' og tage en gæst med på rundvisning.

Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Indgang via hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Vi mødes foran Botanisk Haves butik. Billetten fremvises ved fremmøde, og rundvisningen starter til tiden.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og/eller på stenhøjene i haven.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.

Private rundvisninger

Er I en gruppe der ønsker en rundvisning, måske med et særligt tema, med særlige hensyn eller på et særligt tidspunkt, så send os en forespørgsel på rundvisning@snm.ku.dk.
Vær opmærksom på, at der kan være svartid.

Guided tours in english

In general the guided tours are in Danish unless it says otherwise in the description. If you wish to arrange a private group tour in English or have any questions regarding our guided tours, please write to us at rundvisning@snm.ku.dk.

Kontakt

Spørgsmål angående vores rundvisninger kan rettes til: rundvisning@snm.ku.dk
Vær opmærksom på, at der kan være svartid.