Mammut i istidslandskab

Jul på museet for hele familien

Hulenisser, julosaurer og kravle-istidsdyr

Julequiz, kravle-istidsdyr til juletræet og gemte nisser fylder Statens Naturhistoriske Museum med julestemning i hele december. Kig forbi til hygge og juleløjer fra 26. november.

 

PROGRAM



Find nisserne

26. november – 30. december 

Nissens også! En lille flok af Zoologisk Museums berømte nisser, deriblandt urnissen, hulenissen og mammutnissen, har i al ubemærkethed fundet vej til Statens Naturhistoriske Museum, hvor de gemmer sig blandt neandertalere og istidsdyr. Kan du hjælpe os med at finde dem? 


Juleklip og kravle-istidsdyr

De fire adventsweekender og mellem jul og nytår

I museets Istidsværksted kan du komme i julestemning og klippe og farvelægge dine helt egne ”kravle-istidsdyr” og få dem med hjem. Lige til at hænge op på juletræet.


Quiz-show: Cool dyr fra istid til juletid

De fire adventsweekender og mellem jul og nytår
Kom og test din viden om dyr, der elsker kulde, når vores formidlere afholder vores altid populære quizzer i auditoriet på 1. sal kl 11.30 og 14.00.


Find Julosaurerne i museets café

1. – 30. december 
10 julosaurer gemmer sig i museumscaféen på Øster Voldgade, hvor de driller baristaerne og spiser alt sukkeret. Hjælp os med at finde alle 10 og få en brunkage i belønning! Julosaurer (Julosaurus decembus) er en ny art, som museets forskere netop har opdaget. De kommer kun frem i december for at spise julekager og sukkerkrystaller, og nu har de fundet frem til museets café. Kom forbi og se, om du kan finde dem alle sammen.

Nisse på Statens Naturhistoriske Museum


Åbningstider og entré


Aktiviteterne er gratis med årskort eller billet til museet og foregår indenfor museets normale åbningstid.

For at give nisserne arbejdsro holder museet lukket hver mandag samt d. 24., 25., 26., 31. december og 1. januar.