Familierundvisning i Botanisk Have i København

Naturens dronninger & dronningernes natur

GRATIS AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN I BOTANISK HAVE

I anledningen af dette års Golden Days festival, der med temaet ’Queens’ hylder markante danske kvindeskikkelser, kan du tage hele familien med i Botanisk Have. Den 11. september sætter haven nemlig fokus på alle de dronninger, som naturen er fuld af i både planternes og dyrenes verden.

Roserne er blomsternes dronning, mens vi i dyrenes verden kan møde biernes, myrernes og sommerfuglenes dronninger.

Kig forbi Botanisk Haves Formidlingsvæksthus kl. 10 - 15 til en dag fyldt med aktiviteter i dronningernes tegn for både børn og voksne.  

Det praktiske

Sted: Formidlingsvæksthuset i Botanisk Have. Se kort. 

Målgruppe: Arrangementet henvender sig til både børn og voksne.

Deltagelse er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.