Havens dronninger – Særrundvisning i Botanisk Have

Rundvisning i Botanisk Have i København

Med temaet ’Queens’ hylder dette års Golden Days festival markante danske kvindeskikkelser, og i deres ånd kan du tage med på en særlig rejse i Botanisk Haves romantiske omgivelser. Denne aften skal vi nemlig møde et udpluk af havens dronninger fra både blomsternes og dyrenes verden.

Roserne er blomsternes dronning, men blandt planterne findes også kaktussen 'nattens dronning', dronningebusk, dronningetræer og et utal af planter og blomster navngivet til ære for markante kvindeskikkelser gennem tiden. I dyrenes verden møder vi havens matriarker, som fx biernes, myrernes og sommerfuglenes dronninger.

Det praktiske


Varighed: 1,5 time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på rundvisningen.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Portene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB: Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.