Glasbær i Botanisk Have

Rundvisning i Botanisk Have

Vores vinternatur –
fra Danmark til troperne

Rundvisningen er aflyst. Billetholdere får besked via mail fra Billetto, og billetprisen refunderes automatisk. Læs mere...

Se øvrige rundvisninger i Botanisk Have.

Oplev vores vinternatur på en guidet tur rundt i Botanisk Haves videnskabelige samling af planter fra Danmark og resten af verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske vinterhave samt ind i tropevarmen i det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Selvom vinteren kan synes kold og mørk på vores breddegrader, finder vi liv i haven og lys i mørket. Indendørs i de tropiske væksthuse udviskes årstidernes skiften, og vi møder duftende blomster og sød tropisk frugt.

Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr. 

Rundvisningen er en del af projektet Vores Natur, hvor De Naturhistoriske Museer, DR, Friluftsrådet og Naturstyrelsen inviterer alle med ud i den danske natur.

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...

Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 9 deltagere på en rundvisning.

COVID-19: Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har sørget for ekstra god plads ved at sætte færre billetter til salg pr. arrangement. Bemærk, at du ifølge myndighedernes retningslinjer skal bære mundbind eller visir, når vi er indendørs i Palmehuset. Læs mere om, hvad vi har gjort for at sikre dig en tryg oplevelse.

Mødested: Porten ved hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Rundvisningen foregår efter havens lukketid. Rundviseren lukker jer ind ad porten fra 10 min. før rundvisningsstart. Rundvisningen starter til tiden, og man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang. Billetten skal fremvises ved fremmøde.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.
Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage i denne rundvisning, da ruten går ad trapper i Palmehuset.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.