Kalender

Søg i arrangementer

 • 8. februar - 16. februar 2020

  Vinterferie på Geologisk Museum

  I vinterferien (8. – 16. februar 2020) kan hele familien gå på opdagelse i udstillingen 'Meteoritter – en rejse gennem tid og rum', hvor I blandt andet kan møde en af museets formidlere og lære, hvordan I kan se forskel på en meteorit og en almindelig sten. Grib en sjælden mulighed for at røre ved ægte meteoritter og studere dem nærmere under vores microEYE-mikroskop, så du bliver klædt på til selv at kunne gå på meteoritjagt. Du kan også lave dit eget meteorkrater eller tage et spil bingo og blive klogere på stenene fra himlen.

  » Læs mere

 • 8. februar - 16. februar 2020

  Vinterferie på Zoologisk Museum

  I vinterferien (8.–16. februar 2020) er vi helt oppe på tæerne på Zoologisk Museum. For hvem er højest? Og hvem har flest ben?

  Du kan samle din egen rekordbog med de sejeste dyr i verden – og du kan også tage på rekordjagt rundt i museets udstillinger og finde frem til endnu flere seje dyr.

  Ved du, hvilket dyr der er det mindste? Hvilket der har de længste tænder? Eller hvilket der er giftigst? I evolutionshallen quizzer vi om rekorder på storskærmen. Her står museets værter klar med alverdens dyr, fundet frem fra vores magasiner – de fleste må man røre, og alle dyrene er rekordholdere i noget fantastisk. Kom og snak med museets flinke og kloge værter og hør, hvilke dyr, de synes er mest imponerende!

  » Læs mere