Misty på Zoologisk Museum

Zoologisk Museum

VI TÆLLER NED TIL LUKNINGEN
AF ZOOLOGISK MUSEUM 23. OKTOBER 2022

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø
Tlf: 22 83 63 55

Åbningstider og entré

På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i dyrenes verden fra fortid til nutid. Udforsk naturhistorien blandt moskusokser, hvaler og forhistoriske kæmper, og hils på museets 17 meter lange dinosaur 'Misty', som byder dig velkommen i udstillingen ’Det dyrebare', hvor vi præsenterer museets smukkeste og mest værdifulde skatte.

Gå i Charles Darwins fodspor i udstillingen ’Evolution’ eller besøg ’Naturhistorisk Laboratorium’, hvor du kan gøre brug af alle dine sanser og komme tæt på forskellige dyr.

Museet afholder events, børnefødselsdage og rundvisninger for hele familien. Kig også forbi museumsbutikken og tag et stykke af oplevelsen med hjem.

Efterårsferien 2022 er sidste chance for at opleve Zoologisk Museum

Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 gode år lukker for besøgende den 23. oktober 2022. Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der om nogle år samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have.

Arbejdet med at behandle genstandene, så de kan flyttes forsvarligt og genopstå i den nye museumsbygning, går i gang allerede nu, og derfor lukker Zoologisk Museum sidste søndag i efterårsferien. Læs mere om det omfattende arbejde her. 

Udstillinger