Misty på Zoologisk Museum

Zoologisk Museum

Sidste chance for at besøge Zoologisk Museum

Som en del af forberedelserne til åbningen af det nye Statens Naturhistoriske Museum i 2024 lukker museet for besøgende den 23. oktober 2022.

Antal dage indtil Zoologisk Museum lukker


På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i dyrenes verden fra fortid til nutid. Udforsk naturhistorien blandt moskusokser, hvaler og fortidens kæmper, og hils på museets 17 meter lange dinosaur 'Misty', som byder dig velkommen i udstillingen ’Det dyrebare', hvor vi præsenterer museets smukkeste og mest værdifulde skatte.

Gå i Charles Darwins fodspor i udstillingen ’Evolution’ eller besøg ’Naturhistorisk Laboratorium’, hvor du kan gøre brug af alle dine sanser og komme tæt på forskellige dyr. Museet har også en biograf, som viser egne produktioner.

Museet afholder events, børnefødselsdage og rundvisninger for hele familien. Kig også forbi museumsbutikken og tag et stykke af oplevelsen med hjem.

Museet lukker efter efterårsferien 2022

Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 år lukker for besøgende den 23. oktober 2022. Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der om et par år samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have.

Se mere om den nye museumsbygning på nyt.snm.ku.dk.

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø
Tlf: 22 83 63 55

Åbningstider og entré

Udstillinger