Wildlife Photographer of the Year - Laurent Ballesta, En føler ude

Wildlife Photographer of the Year


VERDENSBERØMT FOTOUDSTILLING
ÅBNER 25. NOVEMBER 2022 – 27. AUGUST 2023

STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM
Øster Voldgade 5–7, København

OPLEV NATUREN GENNEM EN NY OPTIK Den årligt tilbagevendende fotokonkurrence Wildlife Photographer of the Year er verdens største af sin slags og naturfotografernes svar på Oscar-uddelingen. Følg med online den 11. oktober, når verdens bedste naturfotograf 2022 kåres ved en storslået prisoverrækkelse på Natural History Museum i London, og glæd dig til at opleve årets 100 bedste natur- og dyrefotos i særudstillingen på Statens Naturhistoriske Museum fra 25. november.

Udforsk naturen gennem en ny optik, se dyrenes overraskende adfærd og opdag fantastiske arter i en udstilling, som hvert år begejstrer millioner af mennesker over hele kloden. Med alvor, forundring og humor skildrer verdens dygtigste fotografer naturens skønhed og skrøbelighed og deler deres fascinerende fortællinger om billedernes tilblivelse.

De mange smukke fotos viser mangfoldigheden af liv på Jorden, og de inspirerer os til at reflektere over menneskets plads i naturen og vores ansvar for at beskytte den.

Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Tlf: 22 82 76 79

Åbningstider og entré

Følg med...

Deltag i debatten og del din oplevelse med Wildlife Photographer of the Year på de sociale medier via #WPY58 og #StatensNaturhistoriskeMuseum.


Hold dig opdateret og få historierne bag de fantastiske fotos ved at tilmelde dig museets nyhedsbrev eller følge os på Facebook og Instagram.

 

Udstillingen er generøst støttet af:


Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck's Fond

Tak for samarbejdet:


NHM, London

Wildlife Photographer of the Year er udviklet og produceret af Natural History Museum, London.

FN's verdensmål:


FNs verdensmål

Statens Naturhistoriske Museum understøtter FN's verdensmål for en bæredygtig udvikling.