Publikum i fotoudstilling

Wildlife Photographer of the Year


VERDENSBERØMT FOTOUDSTILLING
24. NOVEMBER 2023 – 8. SEPTEMBER 2024

STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM
Øster Voldgade 5–7, København

OPLEV NATUREN GENNEM EN NY OPTIK Den årligt tilbagevendende fotokonkurrence Wildlife Photographer of the Year er verdens største af sin slags og naturfotografernes svar på Oscar-uddelingen. Fra 24. november 2023 kan du opleve årets 100 bedste billeder af natur og dyreliv kåret i 2023 i en tankevækkende særudstilling på Statens Naturhistoriske Museum.

Udforsk naturen gennem en ny optik, se dyrenes overraskende adfærd og opdag fantastiske arter i en udstilling, som hvert år begejstrer millioner af mennesker over hele kloden. Med alvor, forundring og humor skildrer verdens dygtigste fotografer naturens skønhed og skrøbelighed og deler deres fascinerende fortællinger om billedernes tilblivelse.

De mange smukke fotos viser mangfoldigheden af liv på Jorden, og de inspirerer os til at reflektere over menneskets plads i naturen og vores ansvar for at beskytte den.

Max_Waugh
Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year Billeder af gæster til Wildlife Photographer of the year

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Øster Voldgade 5-7
1350 København K
Tlf: 22 82 76 79

Følg med...

Deltag i debatten og del din oplevelse med Wildlife Photographer of the Year på de sociale medier via #WPY59 og #StatensNaturhistoriskeMuseum.


Hold dig opdateret og få historierne bag de fantastiske fotos ved at tilmelde dig museets nyhedsbrev eller følge os på Facebook og Instagram.

 

Tak for samarbejdet:


NHM, London

Wildlife Photographer of the Year er udviklet og produceret af Natural History Museum, London.

FN's verdensmål:


FNs verdensmål

Statens Naturhistoriske Museum understøtter FN's verdensmål for en bæredygtig udvikling.