Billede af botanisk have og palmehuset

Støt Botanisk Have

Op mod 800.000 besøgende nyder hvert år naturens mangfoldighed i Botanisk Have. Indtil nu har vi kunne fastholde gratis adgang for alle. Det er et særsyn for lignende botaniske haver verden over. Coronakrisen betyder imidlertid, at museets billetindtægter, som normalt er med til at sikre drift og pleje af havens botaniske samlinger, er stærkt reduceret. Det sætter museet og haven under pres.

Hjælp os med at passe på Botanisk Have.

Sådan støtter du

Det er let at støtte Botanisk Have. Du kan lige nu donere via MobilePay.

  • MobilePay
    Send det ønskede beløb til 907665. Skriv ”Botanisk Have” i kommentarfeltet

Tusind tak fordi du støtter Botanisk Have. Din støtte går ubeskåret til Botanisk Have og vores arbejde med at bevare havens unikke plantesamlinger.

Peter C. Kjærgaard
Direktør, Statens Naturhistoriske Museum


Det går pengene til

Med et truet planteliv verden over, har havens rolle – og din støtte – aldrig været vigtigere. Når du støtter Botanisk Have, er du ikke alene med til at sikre havens drift og vedligehold, du støtter også vores vigtige arbejde med at bevare Danmarks ældste og største plantesamling. Mange af havens planter er truet af udryddelse eller allerede udryddet ude i verden, og botaniske haver verden over spiller en stor rolle i bevarelsen af sjældne planter. Det gælder også for Botanisk Have i København.

Billetindtægter fra museets øvrige besøgsadresser er normalt med til at sikre havens drift og vedligehold, men corona-krisen har betydet kraftigt nedgang i indtægterne. Din støtte er med til at sikre Botanisk Have.

Hvor meget?

Alle donationer til Botanisk Have er en stor hjælp, og vi er glade uanset beløbets størrelse.

Har du lidt, kan du f.eks. støtte med 20 kr., har du lidt mere kan du donere 50 kr. Besøger du haven ofte, vil du måske støtte med 100 kr.

Du kan også støtte Statens Naturhistoriske Museum ved at købe et årskort, så får du fri adgang til Palmehuset og alle vores udstillinger året rundt. Læs mere her.

Tak for hjælpen!

Billede af botanisk have og palmehuset

Vær med

Ønsker du at donere et større beløb eller blive sponsor, er mulighederne mange. Læs mere her.

Om Botanisk Have

Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og rummer Danmarks største og ældste videnskabelige samling af levende planter. Haven repræsenterer omkring 300 familier, 2.700 slægter og 9.000 arter indsamlet og bevaret gennem mere end 400 år. Vores fornemste opgave er at passe på disse unikke samlinger og bevare naturens planterigdom for fremtiden. Til glæde for naturen og vores mange besøgende.

Regnskab

Her kan du se regnskabet for Botanisk Have.