Priser og praktisk

Skoler, institutioner og studerende er velkomne på Statens Naturhistoriske Museum. Læs mere om priser og praktisk her.

 

 

• Skole- og institutionsbilletter er til en særligt nedsat pris der tilbydes til skole- og institutionsbesøg der bookes i timeslots vi særligt stiller til rådighed for skoler og institutioner.
• Skole- og institutionsbesøg med rabat udbydes ikke i ferier, weekender og helligdage. Her er I fortsat velkomne på besøg, men i så fald til almindelige priser og vilkår.
• Skole- og institutionsbesøg skal bookes minimum 7 dage i forvejen vi vores online booking her.
• Skole- og institutionsbilletter gælder til besøg på én af museets adresser.

Grundskoler og SFO
Skolebilletter kr. 15,- pr elev. Der kan gå en lærer gratis med pr. 8 elever. Lærere/voksne derudover skal betale almindelig entré.  Specialklasser kan tage max en lærer pr. elev med gratis. Der skal købes et minimum af 8 skolebilletter for at opnå rabatten.
Læreren skal medbringe dokumentation. Dokumentation kan være en udfyldt EAN-blanket eller en rekvisition fra skolens kontor. 
Skolebilletter kan købes af grundskoler, friskoler eller ungdomsskoler, med heltidsundervisning, der varetager undervisning af børn og unge under 18 år og indgår under Folkeskoleloven, samt af registrerede hjemmeundervisere, dokumentation i form af registrering hos kommunen skal medbringes.
Betal kontant, med kort eller med EAN-blanket

Gymnasieskoler
Gymnasiebilletter kr. 25,- pr elev. Læreren er gratis. Der skal købes et minimum af 8 gymnasiebilletter for at opnå rabatten. Læreren skal medbringe dokumentation. Dokumentation kan være en udfyldt EAN-blanket eller en rekvisition fra skolens kontor.
Gymnasiebilletter kan købes af STX/HF, HTX, HHX og EUX.
Betal kontant, med kort eller med EAN-blanket.

Børnehaver og børneinstitutioner

Børnehavebilletter kr. 15,- pr. barn. Børn under 3 år er gratis. Der kan gå en pædagog gratis med pr. 4 børn. Der skal købes et minimum af 8 børnehavebilletter for at opnå rabatten.
Pædagogen skal medbringe dokumentation. Dokumentationen kan være et institutionskort, en udfyldt EAN-blanket eller en rekvisition fra institutionens kontor. Registrerede pasningstilbud der lever op til regler for dagtilbud kan opnå samme pris, dokumentation i form af registrering skal medbringes. 
Betal kontant, med kort eller med EAN-blanket.

Elever og studerende fra andre uddannelser
Voksne elever fra lærer- og pædagoguddannelserne, VUC, professionshøjskolerne, universiteter, konservatorskolen, tekniske og grafiske skoler, landbrugsskoler, handelsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogskoler, STU m.fl. kan købe billet med studierabat. Der skal medbringes gyldigt studiekort.
Se entrepriser her. 
Betal kontant, med kort eller med EAN-blanket