Rundvisninger på museet og i Botanisk Have

Botanisk Have

Rundvisning i Botanisk Have

Oplev byens smukkeste oase og det berømte Palmehus på en guidet tur rundt til Danmarks største samling af sjældne planter fra hele verden. Som noget særligt går rundvisningen gennem havens bevaringsvæksthuse med Seidenfadens berømte orkidéer og andre sjældne plantesamlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.

Rundvisninger for større grupper med egen guide er ikke tilladt.
For aftaler om private rundvisninger i Botanisk Have og museets udstillinger kontakt rundvisning@snm.ku.dk.
Gæster på rundvisning i Botanisk Have

Familierundvisning i Botanisk Have

Oplev Botanisk Have i børnehøjde på en guidet tur for familier rundt i Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden. På rundvisningen kommer I med rundt udendørs i den spændende have, hvor vi skal helt tæt på naturen. 

Vi sætter alle sanser i spil, når vi ser, rører, dufter og nogle gange smager på planterne i haven. Til nogle rundvisninger laver vi sammen en lille souvenir, I kan tage med hjem.

Publikum i udstillingen Aber – vores vilde familie

Rundvisning i særudstillingen Aber – vores vilde familie

Oplev årets særudstilling ’Aber – vores vilde familie’ på en guidet tur efter lukketid og få et fascinerende indblik i abernes verden. Rundvisningen bringer dig helt tæt på de livagtige primater i udstillingen, hvor du vil møde både aber, halvaber og menneskeaber. 

I kan også opleve udstillingen i børnehøjde på en guidet tur særligt tilrettelagt for familier. Bliv klogere på abernes mange tilpasninger til et liv i junglen, hvor de svinger sig fra gren til gren, hænger i deres haler og brøler fra trætoppene.