Rundvisninger på museerne og i Botanisk Have

Børn kigger på et skelet af en mammut

Rundvisning efter lukketid i særudstillingen Neandertaler

Lær dine forhistoriske slægtninge, neandertalerne, meget bedre at kende på en rundvisning i årets store særudstilling. På rundvisningen efter lukketid er der rum til at gå i dybden med de mange spændende genstande, som vidner om neandertalernes opfindsomhed og fortæller menneskets udviklingshistorie.

Hvalkælderen på Zoologisk Museum

Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty. Som noget særligt kommer vi også bag kulisserne i den berømte hvalkælder.

Børn på Zoologisk Museum

Familievenlig rundvisning på Zoologisk Museum

Hils på mammutten, kaskelotten og kæmpedovendyret, som vi møder på vores rundtur til museets mest elskede og ikoniske dyr. Vi har fundet hvalbarder, kranier og andre fantastiske genstande frem fra museets samlinger, så I kan mærke på den bløde pels og de skarpe tænder, mens vi fortæller historier fra savannen og havets dyb. Turen går også bag kulisserne i museets berømte hvalkælder.

Botanisk Have

Rundvisning i Botanisk Have

Oplev byens smukkeste oase og det berømte Palmehus på en guidet tur rundt til Danmarks største samling af sjældne planter fra hele verden. Som noget særligt går rundvisningen gennem havens bevaringsvæksthuse med Seidenfadens berømte orkidéer og andre sjældne plantesamlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.