Kalender

 • 15. april 2020, kl. 19:00-21:15

  The dinosaurs rediscovered

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] The world renowned palaeontologist and evolutionary scientist Professor Michael Benton will talk to us about his latest book entitled “The Dinosaurs Rediscovered: How a Scientific Revolution is Rewriting History” (2019).

  » Læs mere

 • 26. april 2020, kl. 16:00-17:30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne ved hav og kyst

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 29. april 2020, kl. 19:00-21:15

  Danmarks vilde pattedyr

  [ Foredrag med VIN & VIDENSKAB ] Medierne har en tendens at fokusere på dyrelivet ude i den store verden, men Danmark har faktisk en rig og spændende pattedyrfauna. Denne aften stiller vi skarpt på et udvalg af de mest karismatiske arter herhjemme, når fire af Danmarks førende pattedyrforskere beretter om, hvad deres mangeårige feltarbejde har afsløret om henholdsvis ræven, grævlingen, pindsvinet og vores helt egen syvsover, den sjældne hasselmus.

  » Læs mere

 • 30. april 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne i det åbne land

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 6. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne ved sø og vandløb

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 14. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Byens planter

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 20. maj 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Planter fra fortiden

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 31. maj 2020, kl. 16:00-17:30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Sommer i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 3. juni 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Botanik i øl

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 11. juni 2020, kl. 16:30-18:00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Spiselige planter i den danske natur

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere