Kalender

Søg i arrangementer

 • 6. maj 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Planterne ved sø og vandløb

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 9. maj 2020, kl. 15.30-17.00

  Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Dyrene i det åbne land, i sø og vandløb samt i byen
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv kæmpedinosauren Misty og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Ud over de faste highlights har hver rundviser tilrettelagt ruten efter et særligt tema.

  » Læs mere

 • 14. maj 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Byens planter

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 14. maj 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

  Dagens tema: Vilde, vidunderlige Danmark: Dyrene i det åbne land, i sø og vandløb samt i byen
  Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv kæmpedinosauren Misty og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum. Herudover har hver rundvisning et særligt tema, som lægger ruten forbi et udvalg af museets highlights.

  » Læs mere

 • 20. maj 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Planter fra fortiden

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 31. maj 2020, kl. 16.00-17.30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Sommer i Botanisk Have

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 3. juni 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Botanik i øl

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 11. juni 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Spiselige planter i den danske natur

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 17. juni 2020, kl. 16.30-18.00

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Flora Danica

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere

 • 28. juni 2020, kl. 16.00-17.30

  Rundvisninger i Botanisk Have

  Dagens tema: Giftige og medicinske planter

  Oplev Botanisk Have og det berømte victorianske Palmehus fra 1874 på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen.

  » Læs mere