Global We: Klimasamtaler

CLIMATE FRIDAY: Mød andre unge fra hele verden til en samtale om klimaforandringer

Mød andre unge fra hele verden, og del erfaringer og perspektiver på klimahandling og aktivisme.

Hvordan opleves klimaforandringerne på Barbados, i Rwanda eller Indien? Få stillet din nysgerrighed og bliv klogere på forskellene og lighederne imellem os, når Statens Naturhistoriske Museum inviterer til klimasamtaler på tværs af kloden i samarbejde med Museum for the United Nations. Gennem en portal i museets gård kan vi skabe forbindelse til 18 lande over hele verden, for at udveksle erfaringer og perspektiver på planetens største udfordringer.

Alle portaler er udstyret med storskærm, kamera og mikrofon, hvilket giver en unik en-til-en oplevelse af at sidde i samme rum, som dem man møder på den anden side af verden. Lydoptagelser af samtalerne bliver til et stort internationalt arkiv for perspektiver på klimakrisen.

Tilmeld dig gratis

Øvrige aktiviteter i samtaleportalen Global We


Se flere tidspunkter og øvrige aktiviteter i samtaleportalen Global We.Billeder af gæster i Global We klimasamtale-portalen Billeder af gæster i Global We klimasamtale-portalen Billeder af gæster i Global We klimasamtale-portalen Billeder af gæster i Global We klimasamtale-portalen Billeder af gæster i Global We klimasamtale-portalen

Det praktiske

Varighed: ca. 45 min.

Antal: Der er plads til 3-5 personer ad gangen, og samtalerne bliver guidet af en moderator, så du er i trygge hænder.

Målgruppe: Dette arrangement er målrettet unge. Alle samtaler omhandler klima, men da vi ønsker at involvere bredt og mangfoldigt, har nogle samtaler mere specifikke temaer eller målgrupper. Det kræver hverken ekspertviden eller forberedelse at være med - bare en interesse for andre mennesker og verden omkring os.

For spørgsmål, kontakt venligst projektkoordinator Maria Blichfeldt Petersen på tlf. (+45) 93 56 35 51 eller maria.blichfeldt@snm.ku.dk