Foto af Mogens Trolle
Rødbenet kostumeabe fotograferet i Vietnam af Mogens Trolle ©

Mød de abeskønne aber

Event med foredrag
18. oktober kl. 17

Onsdag i skolernes efterårsferie inviterer vi i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden til en abeskøn aften for hele familien. Hør den prisvindende naturfotograf Mogens Trolle og WWF-fotograf Jonas Lysholdt Ejderskov fortælle om deres personlige møder med alverdens aber, og gå selv på opdagelse i regnskoven i museets særudstilling.

Denne aften giver zoolog og prisvindende dyrefotograf Mogens Trolle dig et indblik i abernes fascinerende verden. Han fremviser nogle af sine helt fantastiske abeportrætter og indvier os i, hvordan han tager sine meget personlige billeder af menneskets nærmeste nulevende slægtninge.

Mød også WWF-fotograf Jonas Lysholdt Ejderskov, som deler sine erfaringer med at filme gorillaer i deres naturlige habitat og fortæller om de udfordringer og magiske øjeblikke, han har oplevet i felten.

Efter foredragene kan du gå på opdagelse i særudstillingen 'Aber – vores vilde familie'. Her træder du ind i regnskovsagtige omgivelser og møder alverdens aber – fra den lillebitte muse-lemur på blot 30 gram til den imponerende gorilla på 220 kg.

Og som prikken over i'et har WWF en lille overraskelse med til alle børn.

Det praktiske

Sted: Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5 – 7, 1350 København K.

Billet: Billetter købes via WWF's webshop.

Adgang: Billetten inkluderer adgang til Statens Naturhistoriske Museum på dagen for eventen, så der er mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen 'Aber – vores vilde familie' på egen hånd både før og efter foredragene.