king kong

Aber på film: ’King Kong’ med forfilm

STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM X CINEMATEKET


Hør videnskabshistoriker og formidlingschef på museet, Anne Katrine Gjerløff, introducere både stumfilm og actionfilm i Cinematekets store biografsal.

Se en af de nyere ’King Kong’-film samt kortfilmen ’Menneskeaben – Darwins Triumf’ fra 1910 efter et kort oplæg af videnskabshistoriker Anne Katrine Gjerløff om, hvordan synet på menneskeaber har ændret sig gennem tiden.

Den Oscar-nominerede King Kong-film fra 2005 er en lige dele actionfyldt og hjerteskærende film om et monstrøst – og ensomt – væsen, der forelsker sig i og kidnapper skuespillerinden Ann.

Det praktiske

Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

Billet: Billetter købes eller reserveres via Cinematekets billetsystem. Med et årskort til museet får du ca. 30% rabat på alle 'Aber på film'-arrangementer. Køb årskort.

Til dig med årskort: For at få rabat som årskortholder skal du blot reservere din billet i Cinematekets billetsystem. Billetten med rabat betaler du først i Cinematekets fysiske billetsalg, når du møder op til filmvisningen.

Se mere: ’Aber på film’ er et samarbejde mellem Statens Naturhistoriske Museum og Cinemateket i forbindelse med udstillingen ’Aber – vores vilde familie’.