Familierundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur specielt henvendt til børnefamilier. Vi kommer rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

Hils på mammutten, kaskelotten og kæmpedovendyret, som vi møder på vores rundtur til museets mest elskede og ikoniske dyr. Vi har fundet hvalbarder, kranier og andre fantastiske genstande frem fra museets samlinger, så I kan mærke på den bløde pels og de skarpe tænder, mens vi fortæller historier fra savannen og havets dyb.

Turen går også bag kulisserne i museets berømte hvalkælder, hvor vi skal opleve en af verdens største samlinger af enorme hvalskeletter. 

Det hele foregår i børnehøjde, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Køb billet


Billetter kan købes via Billetto.dk.

Det praktiske

Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne med børn. Vi anbefaler fra 7 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Besøg museet forud for rundvisningen: Din billet giver fri entré til Zoologisk Museum på dagen for rundvisningen.

Mødested: Zoologisk Museums billetsalg. Billetten skal fremvises i døren. Dørene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan godt deltage i rundvisningen. Giv os venligst besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, så vi kan tage bedst muligt hensyn.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.