Rundvisning på Zoologisk Museum efter lukketid

Oplev det stemningsfulde Zoologisk Museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

Det er ved at være sidste chance for at opleve det traditionsrige Zoologisk Museum, som efter 52 gode år lukker for besøgende den 24. oktober 2022. Dette sker som led i forberedelserne til åbningen af den nye store museumsbygning, der fra 2024 samler Statens Naturhistoriske Museum i nye fantastiske rammer i Botanisk Have. 

Zoologisk Museum har givet generationer af besøgende store oplevelser i naturens verden, og vi skal på rundvisningen høre de gode historier, se de smukke gamle dioramaer og hilse på alt fra mammutten til kæmpedovendyret. Vi har fundet fantastiske genstande frem fra museets samlinger, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Som noget særligt går turen også bag kulisserne i den berømte hvalkælder, hvor vi skal opleve en af verdens største samlinger af enorme hvalskeletter.

Køb billet


Køb billet via Billetto.dk.

Øvrige rundvisninger


Se flere datoer og rundvisninger for børnefamilier.Det praktiske

Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til voksne, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Zoologisk Museums billetsalg. Billetten fremvises ved fremmøde. Dørene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Rundvisningen starter til tiden. Man kan desværre ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan godt deltage i rundvisningen. Giv os venligst besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, så vi kan tage bedst muligt hensyn.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.