Rundvisning i særudstillingen Neandertaler

Rundvisning efter lukketid i særudstillingen Neandertaler 

Lær dine forhistoriske slægtninge, neandertalerne, meget bedre at kende på en rundvisning i årets store særudstilling. På rundvisningen efter lukketid er der rum til at gå i dybden med de mange spændende genstande, som vidner om neandertalernes opfindsomhed og fortæller menneskets udviklingshistorie.

Museets rundviser tager jer med på opdagelse i udstillingen og fortæller alle de gode historier om neandertalernes fascinerende liv på Jorden. Find bl.a. ud af, hvor gode neandertalerne var til at kaste, og hvad knoglefund fortæller os om deres liv.

Undervejs kommer vi forbi et sjældent 120.000 år gammelt jagtspyd, skelettet af den "klimavenlige" hulebjørn samt flere af de fortidsdyr, der levede side om side med neandertalerne under den seneste istid i Europa. Vi hilser også på mammutten Manse og hører om dyrenes smarte tilpasninger til det kolde klima.

Endelig kan I, som en del af rundvisningen, udforske Istidsværkstedet og se den flotte animation ’Mødet’.

Billetten inkluderer adgang til Statens Naturhistoriske Museum på dagen for rundvisningen, så der er rig mulighed for også at se Mineralsalen og særudstillingen Wildlife Photographer of the Year før rundvisningen.

 

Køb billet


Køb din billet via Billetto.dk.

Øvrige rundvisninger


Se flere rundvisninger på museerne og i Botanisk Have.Det praktiske

Varighed: 1½ time inkl. ca. 20 min til selv at gå på opdagelse i Istidsværkstedet og/eller se animationen ’Mødet’.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig primært til voksne og børn fra 8 år og op, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 20 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Billetsalget på Statens Naturhistoriske Museum, hvor rundviseren står klar til at tage imod jer 15 min. før rundvisningen begynder.

Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Det er ikke muligt at tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere bedes venligst give besked på forhånd via rundvisning@snm.ku.dk, hvis kørestol medbringes.

Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.