Skulpturer i Botanisk Have, København

Skulptur- og haverundvisning inkl. et glas vin

Særrundvisning i Botanisk Have v. klassisk arkæolog Jane Fejfer og en af havens botaniske rundvisere


Mærk historiens vingesus på denne særrundvisning, hvor klassisk arkæolog Jane Fejfer guider os rundt til et udvalg af Botanisk Haves smukke bronze-skulpturer. Hun giver os et indblik i skulpturernes særlige tilblivelse, og hvem de portrætterer. Endelig skal vi høre om de græske og romerske guders forbindelser til planternes verden og historien om den romantiske have anlagt på det gamle voldterræn i 1874 ved en af havens botaniske rundvisere.

Undervejs serveres et glas vin under vinrankerne til ære for Dionysos, guden for vegetation, vin og ekstase.

Køb billet


Køb billet til rundvisningen via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige rundvisning i Botanisk Have...


Det praktiske

Dato og tid: 30. august 2022 kl. 16.30 – 18.00.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad stigninger og trapper på stenhøjene i haven.

Besøg Palmehuset og Sommerfuglehuset på samme billet
Rundvisningen foregår udendørs i Botanisk Have. Din billet til rundvisningen giver samtidig adgang til ét besøg i Palmehuset og Sommerfuglehuset inden for normal åbningstid på dagen for rundvisningen. Rundvisningsbilletten skal fremvises i billetsalget for adgang.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.