Rundvisning i Botanisk Have

Oplev efterår i haven, Palmehuset og Danmarks samling af sjældne planter fra hele verden

Efteråret begynder for alvor at sætte ind, og vi nyder de smukke efterårsfarver i løvet på havens mange træer og buske, før vi søger mod sydligere himmelstrøg i Palmehuset. Her skal vi opleve alt fra mangrovehusets varme og fugtige klima til det mere tørre og kølige mediterrane klima. Vi tager på en rejse fra troperne med eksotiske frugter til halvørkenernes kaktusser og sukkulenter.

Som noget særligt byder rundvisningen også på et møde med Seidenfadens orkidéer og de sjældne plantesamlinger i bevaringsvæksthusene, som normalt er lukket for havens gæster.Køb billet


Køb billet til rundvisningen via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger


Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...


Praktisk information

Dato og tid: 5. oktober 2022 kl. 16.30  – 18.00.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på rundvisningen.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Portene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB: Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.