Rundvisning i Botanisk Have

Magiske planter

FAMILIERUNDVISNING I BOTANISK HAVE


Planter er magiske. Vi tager på familievenlig rundvisning blandt havens tusindvis af vækster og dykker ned i den store gryde med trylledrik, fyldt med planter fra medicinens verden.

Undervejs møder vi både et udvalg af de planter, der er giftige, dem, der er helbredende, og dem, som er tilknyttet alskens overtro. Rundvisningen slutter af med, at I laver jeres helt egen blanding til en særlig trylledrik – af den gode slags.

Køb billet

Køb billet via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...

Praktisk information

Dato og tid: 18. september 2022 kl. 10.00  – 11.30.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.