Rundvisning i Botanisk Have

Oplev sommer i haven, Palmehuset og Danmarks samling af sjældne planter fra hele verden

Sommeren er på sit højeste, og Botanisk Have står i fuldt flor med både blomster, frugter og bær, så der er masser at opleve på den guidede tur rundt i den romantiske have. Vi besøger det ikoniske Palmehus fra 1874 med planter fra de tropiske egne, kaktusser og sukkulenter. Og i Sommerfuglehuset kommer vi helt tæt på de mange eksotiske sommerfugle, som flakser rundt blandt orkidéer og vaniljeplanter.

Endelig byder rundvisningen på en sjælden mulighed for et besøg i bevaringsvæksthusene med havens helt særlige plantesamlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.Køb billet


Køb billet til rundvisningen via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger


Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...


Praktisk information

Dato og tid: 10. august 2022 kl. 16.30  – 18.00.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på rundvisningen.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Portene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB: Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.