Det skal handle om pindsvin, når vi i anledning af Naturens Uge inviterer til en dag med gratis sjov for hele familien.
Det skal handle om pindsvin, når vi i anledning af Naturens Uge inviterer til en dag med gratis sjov for hele familien.

Botanisk Have og Ramasjang redder pindsvinene


Sammen med Ramasjang Redder Pindsvinene fylder vi Botanisk Have med sjov, viden og pindsvin-eksperter. Børn og voksne kan fx lære at bygge et pindsvinehus – kig forbi den gamle have lørdag den 10. september kl. 10 – 15, hvor der vil være masser af gratis aktiviteter for hele familien.


Pindsvinet er truet og sammen med landets børn skal vi redde vores piggede ven. Derfor inviterer Ramasjang Redder Pindsvinene alle børn og deres voksne til Naturens Dag i Botanisk Have. I kan bl.a. få tips til, hvordan I kan gøre haven meget mere pindsvine-venlig. De modigste børn kan også selv prøve at være et pindsvin og blive udsat for alle de farer, som et pindsvin møder på sin vej gennem et dansk villakvarter.


I løbet af foråret var tusindvis af børn med til at redde pindsvinene sammen med DR Ramasjang, og i anledning af Naturens Uge fylder Ramasjang og Statens Naturhistoriske Museum nu Botanisk Have med sjov, viden og eksperter, der kan hjælpe børnene med at redde verden – her kan både forældre og bedsteforældre lære noget.

Her finder du os:

Kort over Botanisk Have. Formidlingsvæksthuset er peget ud.


Find os i Staudekvarteret ved Formidlingsvæksthuset i Botanisk Have (i hjørnet v. Gothersgade/Øster Farimagsgade).

Adgang foregår via hovedindgangen til Botanisk Have v. Gothersgade/Øster Voldgade nær Nørreport St.

Ramasjang redder pindsvinene