Rundvisning i Botanisk Have

Julens planter, krydderier og frugter

JULERUNDVISNING I BOTANISK HAVE FOR HELE FAMILIEN


Julen er fyldt med traditioner, og mange af dem er knyttet til særlige planter, krydderier eller frugter. Vi går i Palmehuset og oplever planterne og hører historierne bag. Hvorfor spiser vi risengrød med kanelsukker? Hvor kommer traditionerne med at kysse under misteltenen fra? Er der figenhvepse i de tørrede figner på julebordet? Og hvilken plante kommer vaniljen til ris a la manden fra?

Vi sætter alle sanserne i spil på denne rundvisning for børnefamilier, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Køb billet

Køb billet til rundvisningen via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...

Praktisk information

Dato og tid: 5. december 2021 kl. 10.00 – 11.30.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Coronapas er påkrævet ved denne rundvisning for gæster på 15 år og derover. Mundbind er ikke nødvendig. Retningslinjerne kan dog ændre sig løbende i tråd med myndighedernes officielle regler, og vi opfordrer derfor til, at du tjekker hjemmesiden her forud for deltagelse. Se de gældende retningslinjer.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.