Rundvisning i Botanisk Have

Oplev troperne i Palmehuset

RUNDVISNING I BOTANISK HAVE


Her i den kolde, mørke tid tager vi til de varme og eksotiske klimazoner i Palmehuset. Her er der både lunt og grønt, blomster i flor, frugter og dufte. I Palmehuset oplever vi alt fra mangrovehusets varme og fugtige klima til det mere tørre og kølige mediterrane klima. Vi tager på en rejse fra troperne med eksotiske frugter til halvørkenernes kaktusser og sukkulenter.

Som noget særligt går rundvisningen gennem havens bevaringsvæksthuse med Seidenfadens orkidéer og andre sjældne plantesamlinger, som normalt ikke er tilgængelige for publikum.

Køb billet

Køb billet til rundvisningen via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...

Praktisk information

Dato og tid: 23. november 2021 kl. 16.30  – 18.00.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Coronapas er ikke påkrævet ved denne rundvisning. Retningslinjerne kan dog ændre sig løbende i tråd med myndighedernes officielle regler, og vi opfordrer derfor til, at du tjekker hjemmesiden her forud for deltagelse. Se de gældende retningslinjer.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Portene åbnes 10 minutter inden rundvisningen. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.