Rundvisning i Botanisk Have

Natur, nymfer og nektar

SÆRRUNDVISNING I BOTANISK HAVE – EN DEL AF GOLDEN DAYS


Ved denne særrundvisning i Botanisk Have trækker vi tråde tilbage til de antikke græske og romerske guder og gudinder og deres forbindelse til planternes verden. Fra Flora, den romerske gudinde for blomstring og frugtbarhed, til Dionysos, guden for vegetation, vin og ekstase. Mød antikken i planternes historier og i havens klassiske skulpturer.

Til dette særarrangement kommer du rundt i den historiske Botanisk Have fra 1874 med klassisk arkæolog Jane Fejfer og en af havens botaniske rundvisere. Undervejs serveres et glas vin under vinrankerne.

Køb billet

Køb billet til rundvisningen via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer for rundvisning i Botanisk Have...

Praktisk information

Dato og tid: 15. september 2021 kl. 16.30 – 18.00.

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Coronapas: Fremvisning af gyldigt coronapas / negativ test samt ID ved indgangen kan være påkrævet, hvis regeringens officielle retningslinjer foreskriver det i forbindelse med udendørs arrangementer. Se de gældende retningslinjer her...

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128). Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke deltage på rundvisningerne i Botanisk Have, da ruten går ad trapper i det fredede Palmehus og eller på stenhøjene i haven.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.