Botanik for børn

Botanik for børn

Gå sammen på opdagelse i naturen, når vi hver lørdag i sommerferien arrangerer gratis aktiviteter for børn i Botanisk Haves Formidlingsvæksthus.

Program:

  • Botanisk værksted – så jeres egen sommerfugleplante
  • Gå på opdagelse i haven – fugle og sommerfugle
  • Spil 'Plantedysten' – hvem bliver dagens topscorer?
  • Tegneværksted – tegn blomster, fugle og sommerfugle

I det botaniske værksted kan I så jeres egen sommerfugleplante til at tage med hjem, eller I kan tegne og farvelægge blomster, fugle og sommerfugle i tegneværkstedet.

Værterne hjælper jer også i gang med aktiviteter, I kan lave på egen hånd i den skønne have. Tag f.eks. på fugletur med vores fugleguide, se nærmere på sommerfuglene i Sommerfuglehuset eller spil 'Plantedysten' og bliv dagens topscorer.

Praktisk information

Dato: 24. juli 2021.

Tidspunkt: 10.00 – 15.00.

Sted: Formidlingsvæksthuset ved Staudekvarteret i Botanisk Have. Fra hovedindgangen til Botanisk Have ved Nørreport finder du skilte, der viser dig på rette vej.

Entré: Aktiviteterne og entré til Formidlingsvæksthuset er gratis. Hvis du ønsker at besøge Sommerfuglehuset kræver det billet til Palmehuset.

Målgruppe: Familier og børn i alle aldre.

Covid-19: Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har sørget for god plads og spritstandere i Formidlingsvæksthuset og de udendørs pavilloner. Mange af aktiviteterne er udendørs i haven samt i de udendørs åbne pavilloner. Der er ikke krav om mundbind hverken udendørs eller i Formidlingsvæksthuset.

Coronapas: Til aktiviteter indendørs i Formidlingsvæksthuset og i Sommerfuglehuset skal du kunne fremvise gyldigt coronapas og ID. Se retningslinjerne for coronapas her.