Botanisk Have, København

Familierundvisning i Botanisk Have: Jule special

Bemærk, at du ifølge myndighedernes nyeste retningslinjer skal bære mundbind eller visir i Palmehuset.

Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Herudover har hver rundvisning et tema, som sætter særligt fokus på en højtid, en planteegenskab eller en del af Botanisk Haves samling.

Dagens tema: Julens planter

Julen er fyldt med traditioner og mange af dem har rødder i planternes verden. På denne rundvisning kommer vi forbi et væld af julens planter og møder nogle af de særlige krydderier og frugter, som hører juletiden til. Vi går på opdagelse i Palmehuset og finder ud af, hvor kanelen til risengrøden, chokoladen til juleslikket og vaniljen til risalamanden kommer fra.

Køb billet

Køb billet til rundvisningen d. 6. december 2020 via Billetto.dk...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer og temaer for rundvisning i Botanisk Have her...

Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Målgruppe: Rundvisningen henvender sig til familier med børn fra 8 år og op efter, men alle er velkomne.

Antal: Der kan være op til 9 deltagere på en rundvisning.

COVID-19: Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har sørget for ekstra god plads ved at sætte færre billetter til salg pr. arrangement. Bemærk, at du ifølge myndighedernes nyeste retningslinjer skal bære mundbind eller visir, når vi er indendørs i Palmehuset. Læs mere om, hvad vi har gjort for at sikre dig en tryg oplevelse.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128) ved Botanisk Haves butik. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

NB! Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisninger.
Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen.

Kørestolsbrugere kan desværre ikke være med på rundvisningerne i Botanisk Have 2020 grundet ensretning ifb. covid-19.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.