Rundvisning i Botanisk Have

AFLYST – LÆS MERE HER...

Oplev Botanisk Have på en guidet tur rundt til Danmarks største videnskabelige samling af planter fra hele verden – heriblandt arter, som enten er truede eller udryddede i naturen. På rundvisningen kommer vi både rundt udendørs i den romantiske have samt ind i væksthusene og det berømte victorianske Palmehus fra 1874. Ruten afstemmes efter årstiden og dagens vejr.

Herudover har hver rundvisning et tema, som sætter særligt fokus på en højtid, en planteegenskab eller en del af Botanisk Haves samling, f.eks. orkidéer, snyltere eller medicinske planter.

Dagens tema: Planternes forunderlige tilpasninger

På denne rundvisning kigger vi nærmere på planternes mange særlige tilpasninger til deres omgivelser - fra overlevelse i ugæstfrie miljøer til snedige mekanismer til bestøvning og frøspredning.

Køb billet

Rundvisningen er aflyst – læs mere her...

Øvrige rundvisninger

Se øvrige datoer og temaer for rundvisning i Botanisk Have her...

Praktisk information

Varighed: 1½ time.

Antal: Der kan være op til 25 deltagere på en rundvisning.

Mødested: Hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128) vi mødes på pladsen foran Botanisk Haves butik. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Rundvisningen starter til tiden. Man kan ikke tilgå rundvisningen efter afgang.

NB. Det er ikke muligt at bytte eller refundere billetter til rundvisningen.

 

Om Botanisk Have – et levende museum

Botanisk Have er et grønt åndehul i hjertet af København, som inviterer til fordybelse i naturens verden. Botanisk Have er anlagt i 1874 efter haveplan fra Landskabsgartner H.A. Flindt og siden renoveret i 2012 af Landskabsarkitekt Jens Hendeliowitz, der bl.a. er kendt for istandsættelserne af slotshaverne ved Fredensborg og Frederiksborg samt Kongens Have i København.

Den gamle have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og adskiller sig markant fra andre parker i storbyen ved at være et levende museum med forskning, formidling, undervisning og naturbevarelse som hovedopgaver.