Jorden KalderBrænder vi fremtiden af?

Generationernes kamp om ressourcer og (u)ansvarlig klimapolitik

Jorden kalder: Debataften på Statens Naturhistoriske Museum

Vi bruger naturens ressourcer hurtigere, end de gendannes. Hvis vi fortsætter i samme hast, får det alvorlige konsekvenser for fremtiden og de kommende generationers handlemuligheder. Hvilken arv efterlader nutidens klimapolitik, og er det retfærdigt overfor alle dem, der kommer efter os?

Klima- og biodiversitetskrisens konsekvenser udfolder sig over tid, og bæredygtighed kræver langsigtede løsninger på tværs af generationsskel. Men levner vores system og adfærd rum for det?

Vi inviterer til debat på tværs af generationerne om, hvordan borgere, virksomheder og regeringer kan gøres ansvarlige for de skader, vi er i fuld gang med at påføre både nutidens og fremtidens miljø.

Eksperter i panelet:

Ordstyrer:

  • Martin Keller, Verdensmålskonsulent i Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, Københavns Kommune.

Tiltag for en tryg oplevelse

Vi følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for afholdelse af arrangementer og har indført særlige foranstaltninger i forhold til COVID-19. Bl.a. sætter vi kun omkring halvdelen af det sædvanlige antal billetter til salg pr. arrangement for at sikre god plads. Vi holder os hele tiden opdateret på myndighedernes anbefalinger og følger forsigtighedsprincippet for en god og tryg oplevelse. Se museets øvrige tiltag her...

Billetter:

Køb dine billetter via Billetto.dk.

 

Om 'Jorden kalder'

FN’S VERDENSMÅL for bæredygtighed er en vision for sikring af klodens fremtid – men hvordan kan vi som borgere og samfund forstå og handle efter dem?

JORDEN KALDER er en serie debatarrangementer, hvor eksperter i samtale med hinanden og med publikum diskuterer, hvordan vi kan skabe en bæredygtig fremtid og give planeten sikkert videre til næste generation.

PUBLIKUM DELTAGER i debatten via deres smartphone ved at stille og like spørgsmål, der bliver vist på en storskærm.

'Jorden kalder' er tilrettelagt af Sustainability Science Center og Statens Naturhistoriske Museum.