Fotograf: Christian Krog
Fotograf: Christian Krog

Teaterforestilling i Botanisk Have

A MIDSUMMER NIGHT’S DREAM af William Shakespeare


En opsætning af After Hours Theatre Company 
I samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum

Tirs. - søn. i perioden 4. - 16. august 2020 kl. 19:30 - 21:15
Forestillingen er på engelsk

Oplev Botanisk Have på en ny og fortryllende måde, når After Hours Theatre Company forvandler den gamle haves sø, stier og skjulesteder til scenen for William Shakespeares fortælling A MIDSUMMER NIGHT'S DREAM.

Hermia og Lysander er forelskede, men da Hertugen af Athen forkynder, at Hermia skal giftes med Demetrius, flygter de elskende ud i den nærliggende skov. De forfølges af den forsmåede Helena samt den vrede Demetrius. De fire unge lander uvidende midt i en strid mellem den magiske skovs regenter: alfekongen og alfedronningen.

Shakespeares fortryllende komedie er et opus om orden og kaos, om kærlighed og fantasi. Den er fuld af drillerier, misforståelser, humor og forunderligheder.

Tag med After Hours Theatre Company på en fortryllende rejse, dybt ind i en drømmeagtig skov, der udvisker grænsen mellem fantasi og virkelighed; mellem kærlighed og drømme, mellem mennesker og tåber.

Picnic i haven før forestillingen


Medbring tæpper og mad, og nyd jeres egen picnic på plænen inden forestillingen.
Botanisk Haves Café Mundfryd vil være tilstede og sælger lækker kaffe, te, iskaffe, is, cookies og kolde drikke. Mundfryd holder åbent kl. 18.30-19.30.

Porten åbner kl. 18.30. Forestillingen starter kl. 19.30.

BILLETTER


Billetpris: 230 kr. (+ bookinggebyr).

Billetpris årskortholdere: 195 kr. (+ bookinggebyr). Årskort skal fremvises sammen med billetten.

Studerende og unge under 26 år: 185 kr. (+ bookinggebyr). Studerende skal fremvise gyldigt studiekort ved indgangen.

50% sommerrabat: Som en del af regeringens sommerpakke tilbyder vi 50% rabat på billetter i perioden frem til og med 9. august 2020. Rabatten er automatisk fratrukket ovenstående priser på de enkelte spilleaftener i billetsystemet. 

Book din billet via Billetto:

I tilfælde af aflysning af forestillingen og refundering af billetter: Læs mere her...

Køb af billetter i døren: Det er også muligt at købe billetter i døren, såfremt der er ledige billetter til aftenens forestilling. Betaling af billetter i døren kan kun ske med MobilePay.

 

PRAKTISK


Siddeforhold: Der er ingen stole eller bænke. Medbring tæppe til at sidde på plænen. Det er muligt at medbringe kørestol eller anden stol, hvis man har behov for dette. Alle stole placeres bagerst ovenfor plænen.

Indgang: Botanisk Haves hovedindgang v. Nørreport (Gothersgade 128, 1123 København K). Porten åbner kl. 18.30.

Forestillingens varighed: Porten åbner kl. 18:30. Selve forestillingen starter kl. 19:30 og slutter 21:15 (1 time og 45 min. uden pause).

Picnic i Botanisk Have før forestillingen: Kl. 18.30-19.30. Medbring selv tæpper og mad. Botanisk Haves Café Mundfryd vil være tilstede og sælger lækker kaffe, te, iskaffe, is, cookies og kolde drikke. Mundfryd holder åbent kl. 18.30-19.30.

Sprog: Forestillingen er på engelsk.

Medbring: Dit eget tæppe, mad og hvad det danske vejr ellers kræver.

OBS: Paraplyer er ikke tilladt under forestillingen.

 

COVID-19: TILTAG FOR EN GOD OG TRYG OPLEVELSE


Som besøgende i Botanisk Have er din sikkerhed og tryghed afgørende for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har taget en række forbehold, så du er sikret en god og tryg oplevelse under forestillingen.

Færre billetter: Vi sælger i år færre billetter, så publikum ikke sidder for tæt på plænen.

God afstand: Vi opfordrer til, at alle grupper sætter sig med en afstand på 1 meter til andre grupper. Der er desuden indlagt 2 meters afstand fra skuespillerne på scenen til publikumsområdet.

Vi hjælper med at sikre god afstand og med ekstra bemanding, er der altid nogen at spørge til råds.

Udendørs arrangement: Forestillingen afholdes under åben himmel i Botanisk Have.

Vi opfordrer desuden til, at du bliver hjemme, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også milde symptomer. Du kan læse mere om de forbehold, vi har taget for at mindske smitten med COVID-19 her.

 

BAG OM FORESTILLINGEN


Instruktør: Thomas Magnussen

Konsulent: Lars Mikkelsen

Assistent: Angelique Giroir

Skuespillere: Jefferson Bond • Linda Elvira • Søren Højen • Alexandra Jespersen • Robert Moore • Ian Burns • Rasmus Emil Mortensen • Thea Schok • Benjamin Stender