Fashionably Lates:
Pels – imellem mode og natur

Foredrag v./ ELSE SKJOLD, ekspert i design og bæredygtighed, lektor på Designskolen i Kolding

Intet sætter debatten om vores forhold til natur og tøjkultur i spil som pels. Pels var menneskets første form for tøj – og pels har op gennem menneskets historie været et symbol på status og rigdom. I dag er pels centrum for debatter og overvejelser om forholdet mellem menneske og natur, etik og kultur. Ekspert i bæredygtigt design Else Skjold sætter i dette foredrag pels i perspektiv. Hun vil gøre os klogere på menneskets forhold til pels og fortælle om pels som materiale i forhold til design og bæredygtighed.

BILLETTER


Køb billetter her via Billetto.

FASHIONABLY LATES


Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 – 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

BAG OM FOREDRAGSHOLDEREN


ELSE SKJOLD er lektor, Ph.d., i design og bæredygtighed på Designskolen Kolding. Foredraget er baseret på hendes 4,5 års lange forskning i pels, bæredygtighed og design, som lå i rammerne af et partnerskabssamarbejde mellem Designskolen Kolding og Copenhagen Fur.