Fashionably Lates:
Den perfekte bæredygtige garderobe?

Foredrag v./ SUZI CHRISTOFFERSEN, tekstilekspert og grundlægger af Closed Loop

Hvordan bliver fremtidens bæredygtige garderobe? Kommer den til at bestå udelukkende af 'slow fashion', 'fast fashion', naturmaterialer, eller er det innovative high-tech-materialer, der kommer til at fylde vores klædeskabe? Ekspert i bæredygtig tekstilproduktion Suzi Christoffersen præsenterer sit bud på fremtidens materialer. Med begrebet "multi speed wardrobe” sætter hun fokus på, hvordan hverdagsmode både rummer behov for udskiftning, omskiftelighed og for produkter, der kan holde i årevis.

BILLETTER


Køb billetter her via Billetto.

FASHIONABLY LATES


Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 - 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

BAG OM FOREDRAGSHOLDEREN


SUZI CHRISTOFFERSEN er grundlægger af konsulentvirksomheden Closed Loop, hvor hun dagligt bidrager til modebranchens overgang til en mere ansvarsbevidst og bæredygtig dagsorden. Igennem sin karriere har Suzi opbygget dybdegående viden indenfor modebranchens sociale- og miljømæssige udfordringer og løsninger. Hun er specialist i innovative materialer og samarbejder med skandinaviske brands om udvikling af bæredygtige strategier og om at opnå certificeringer. I 2017 overtog Closed Loop ejerskabet af tekstilplatformen The Fabric Source efter Danish Fashion Institute, hvor design- og produktionsvirksomheder kan source bæredygtige materialer.