Fashionably Lates:
Blomsters betydning i mode og tekstil

Foredrag v./ Museumsinspektør KIRSTEN TOFTEGAARD, Designmuseum Danmark

Siden 1500-tallet, hvor viden om botanik spredtes i de kulturbærende dele af samfundet, har blomster i tekstil og mode været et udødeligt motiv. Med udgangspunkt i Designmuseum Danmarks samlinger af mode og tekstil viser museumsinspektør Kirsten Toftegaard eksempler på brugen af blomster, der foruden skønhed og dekorative kvaliteter også kan have symbolsk betydning og være bærer af budskaber.

BILLETTER


Køb billetter her via Billetto.

FASHIONABLY LATES


Fashionably Lates er en foredragsrække, som er udviklet i forbindelse med sommerens store særudstilling Fashioned from Nature på Geologisk Museum. Dyk ned i modens natur i en række talks ved førende eksperter indenfor modens bæredygtighed, innovation og historie. Kombiner foredraget med et besøg i udstillingen samme dag indenfor normal åbningstid kl. 10 – 17 (mandag lukket) og få rabat på din museumsbillet.

BAG OM FOREDRAGSHOLDEREN


KIRSTEN TOFTEGAARD er historiker og museumsinspektør på Designmuseum Danmark, hvor hun er ansvarlig for museets udstillinger og samlinger af mode- og tekstildesign. Kirsten Toftegaard har bl.a. skabt udstillinger om Erik Mortensens og Margit Brandts design og stod bag Designmuseum Danmarks permanente modeudstilling.