Tegn naturen – Københavns Universitet

SNM > Kalender > Tegn naturen

Tegn naturen

Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til ’Tegn naturen’-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer. 

En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30 og 13:45.

Tegn dyr fra havet - d. 18. augustIllustration af Marie Rubæk Holm

Fra søstjerner til hvaler og fra blæksprutter til sild – der er nok af fantastiske motiver blandt dyr i havet. På denne tegneworkshop går vi i dybden med tegninger af havdyr – både de små og de store. Biologistuderende og tegner Marie Rubæk Holm giver gåde råd og ideer til at komme i gang med at tegne havdyrs former og detaljer og giver feedback på dine tegninger.


Øreringe illustreret af Marie Rubæk Holm
Marie Rubæk Holm studerer biologi på Københavns universitet og arbejder som vært på Statens Naturhistoriske Museum. Marie Rubæk Holm skaber detaljerede illustrationer af både meget små og meget store dyr og bruger sine tegninger til bl.a. videnskabelige illustrationer og smykker under navnet Hval&Ugle.

Praktisk information


Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

Køb din billet via Billetto.dk...

Der er max ti børn på hvert workshophold.

Mødested: Ved trappen i rotunden ved hovedindgangen, hvor I bliver hentet af en af museets værter og fulgt op i skolestuen.

Program


Dato: Der er tegneworkshop d. 19. maj, 16. juni, 18. august,27. oktober og 17. november.