Tegn naturen

Er du vild med at tegne, og vil du gerne blive bedre? Er du vild med dyr og naturen omkring os? Så kom med til ’Tegn naturen’-workshop på Statens Naturhistoriske Museum.

På tegneworkshoppen får du masser af hjælp, idéer og gode råd til naturhistorisk tegning af en professionel, erfaren illustrator og/eller kunstner. Du hører om, hvordan det er at arbejde som illustrator, og du får undervisning i et emne inden for tegning. Tag en eller to af dine egne tegninger med hjemmefra til workshoppen, så gennemgår vi dem sammen, og lærer hvad det næste skridt er for at blive en bedre tegner.

Workshoppen er for børn og unge i alderen 10-16 år, som kan lide at tegne og gerne vil være bedre og/eller som kan lide naturen og dens detaljer. 

En workshop varer 1 time, og afholdes på Geologisk Museum, kl. 12:30, 13:45 og 15:00.

Tegn dyr med udtryk – d. 16. juni


Illustration af Claus Rye Schierbeck.

Til denne workshop skal vi lære, hvordan man giver dyrene udtryk og personlighed – om de skal være søde, farlige, triste eller nuttede – det bestemmer du! Illustrator Claus Rye Schierbeck viser eksempler på teknikkerne, guider jer gennem tegneprocessen og giver feedback på jeres egne tegninger.

 

Illustrator Claus Rye Schierbeck.

Claus Rye Schierbeck er tegner og bogillustrator. Claus er blandt andet kendt for illustrationerne til Josefine Ottesens serie om ’Hullerikkerne’ og grafikken til børnekrimien ’Splatkanin’. 

Han er desuden kendt for en række fagbøger til både voksne og børn – blandt andet serien om ’Vild med Viden’.
 

Praktisk information


Entré: Når der er betalt entré til museet eller fremvist årskort, koster det 50 kr. at deltage i tegneworkshoppen. Materialer er inkluderet i prisen.

Billet: Billet til tegneworkshoppen skal købes forud og vises ved fremmøde.

Køb din billet via Billetto.dk...

Der er max ti børn på hvert workshophold.

Mødested: Ved trappen i rotunden ved hovedindgangen, hvor I bliver hentet af en af museets værter og fulgt op i skolestuen.

Program


Dato: Der er tegneworkshop d. 19. maj, 16. juni, 18. august, 27. oktober og 17. november.

Tema og tegner til de ovenstående workshops annonceres løbende.