Påskeferie på Zoologisk Museum – Københavns Universitet

SNM > Kalender > Påskeferie på Zoologis...

Påskeferie på Zoologisk Museum

Kom og deltag i en masse spændende aktiviteter på Zoologisk Museum i påskeferien, hvor museet holder åbent fra tirsdag til søndag kl. 10-16 - også skærtorsdag og langfredag. 

AKTIVITETER


Familierundvisning på Zoologisk Museum
Tag hele familien med på en guidet tur på Zoologisk Museum lørdag d. 31. marts efter lukketid. På turen, som er specielt henvendt til børnefamilier, vil I komme rundt til en stribe af museets highlights samt besøge den berømte hvalkælder, der normalt er lukket for publikum. For at kunne deltage i familierundvisningen, skal man booke en billet.
Find flere informationer om rundvisninger på Zoologisk Museum her...  

SPOT
Det vil alle dage være mulighed for at deltage i museets SPOT aktiviteter, hvor man kan møde museets værter, der fremviser interessante genstande fra de naturhistoriske samlinger. I weekenden vil der desuden være særligt SPOT på havdyr.
Læs mere om SPOT aktiviteterne her...

Naturhistorisk Laboratorium
Desuden kan man alle dage undersøge og studere en masse forskellige genstande i Naturhistorisk Laboratorium, som er museets hands-on område. Her kan man også farvelægge dyretegninger eller læse en dyrebog. I weekenden foretages der en musedissektion i laboratoriet kl. 13:30-14:30.
Læs mere om de mange aktiviteter, som finder sted i Naturhistorisk Laboratorium her...

Biograf
Tag også et smut forbi museets biograf, som ligger i udstillingen Det dyrebare. Her vises der dagligt 7 film, som kan opleves gratis, når der er betalt entré. 
Læs mere om Zoologisk Museums biograf her...