Efterårsferie på Zoologisk Museum – Københavns Universitet

SNM > Kalender > Efterårsferie på Zoolo...

Efterårsferie på Zoologisk Museum

Efterårsferien på Zoologisk Museum står i anatomiens tegn. Programmet byder på live dissektioner i konservatorens værksted, anatomisk tegnestudie, quiz-show og mange andre aktiviteter for hele familien.

Fotograf: Mikal Schlosser

Oplev en musedissektion eller gå på opdagelse i vores store kraniesamling i Naturhistorisk Laboratorium. Er du god til at lægge puslespil, så tag imod udfordringen med at samle ægte dyreknogler til et helt skelet.

Fortsæt op i udstillingen 'Evolution', hvor du kan fordybe dig i vores anatomiske tegnestudie eller gætte med i det anatomiske quiz-show.

I efterårsferien er der også rig mulighed for at komme med bag kulisserne på museet. Alle hverdage i uge 42 inviterer vi indenfor i konservatorens værksted, hvor du kan opleve en live dissektion af et større dyr, som gøres klar til at indgå i museets samlinger. Du kan også tage med på familierundvisning efter lukketid, hvor vi bl.a. skal besøge den berømte hvalkælder, der normalt er lukket for publikum.

PROGRAMDISSEKTION I KONSERVATORENS VÆRKSTED

Alle hverdage 16. - 20. oktober
Publikum lukkes ind i hold kl. 11.00, 11.30, 12.00, 13.00, 13.30, 14.00

  • Mandag d. 16. okt.: løve
  • Tirsdag d. 17. okt.: næsebjørn
  • Onsdag d. 18. okt.: ulv
  • Torsdag d. 19. okt.: bæver
  • Fredag d. 20. okt.: pyton

Læs mere om dissektioner i konservatorernes værksted...ANATOMISK VÆRKSTED I EVOLUTIONSHALLEN

  • Anatomisk tegnestudie: hele dagen

  • Anatomisk quiz-show: kl. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00


NATURHISTORISK LABORATORIUM

  • Kraniestudie: hele dagen

  • Musedissektion: to gange dagligt kl. 10.30 og 13.30


FAMILIERUNDVISNING EFTER LUKKETID

Der er ekstra familierundvisninger på Zoologisk Museum i efterårsferien fra 14. - 21. oktober kl. 16.30. Oplev det stemningsfulde museum efter lukketid på en guidet tur rundt til en stribe af museets highlights, inklusiv Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, og den berømte hvalkælder, som normalt er lukket for publikum.

Køb din billet til en rundvisning via Billetto.

Læs mere og se andre datoer for familierundvisninger...


ENTRÈ


Alle efterårsferieaktiviteterne er gratis med årskort til Statens Naturhistoriske Museum, eller når der er indløst billet til museet. Dog med undtagelse af rundvisningerne efter lukketid, som sælges via Billetto.