Foto af Sandy Korzekwa

Magisk danseforestilling i Botanisk Have

Med urbane dansere i verdensklasse
8. – 11. december 2021

Oplev, når magien vækkes til live i Botanisk Have efter lukketid med en urban danseforestilling, der er smukt iscenesat med lysdesign i et af havens væksthuse. Forestillingen iagttages udefra gennem glasset og består af tre højaktuelle soloer med dansere i verdensklasse. Programmet er specifikt sammensat for Botanisk Have og kan kun opleves fire dage i december 2021.

3 dansesoloer – 1 billet

• WE ARE THE TRANSHUMANISTS udforsker fysiske og mentale tilstande af transhumanisme igennem ekstremt artikuleret popping.

• EXTINCTION REBELLION er et opråb om miljø og magt udtrykt igennem breakdance, akrobatik og viserale urbane dansestilarter.

• IMMORTALITY er en unik blanding af butoh og breakdance – en tankevækkende, drømmende og tranformerende rejse til fornyelse og udødelighed.

Der serveres gratis varm kakao under forestillingen.

Bag forestillingen

IDE & KOREOGRAFI: Lene Boel

NY-KOMPONERET MUSIK: Rex Casswell

BÆREDYGTIGT LYSDESIGN: Jesper Kongshaug

KOSTUMER: Dorte Thorsen

DANSERE: Kwangsuk Park/Takeo Ishii, Jose Rodrigues Junior, og Martin Karlshøj

Det internationalt anerkendte dansekompagni NEXT ZONE står bag denne opsætning i samarbejde med Botanisk Have, Statens Naturhistoriske Museum. Kompagniet har siden 2001 produceret forestillinger med støtte fra Statens Kunstfond og turnerer internationalt og i Danmark.

Praktisk information

Dato og tid: Forestilling hver dag i perioden 8. – 11. december 2021 kl. 17 – 18. Porten til Botanisk Have åbnes kl. 16.45.

Pris for forestilling med tre dansesoloer inkl. en varm drik:
Voksen 130 kr.  //  Ung under 27 år 110 kr.  //  Årskortholdere 110 kr. (+ bookinggebyr)

Setup: Udendørs, stående arrangement.

Coronapas er for nuværende ikke påkrævet ved dette event, som foregår udenfor i Botanisk Have. Myndighedernes officielle retningslinjer kan dog ændre sig løbende, og vi opfordrer derfor til, at du tjekker hjemmesiden her forud for deltagelse. Se de gældende retningslinjer.

Mødested: Vi mødes ved hovedindgangen til Botanisk Have nær Nørreport Station (Gothersgade 128) og går i samlet flok til havens formidlingsvæksthus. Billetten skal fremvises ved fremmøde. Forestillingen starter til tiden, og man kan af praktiske årsager ikke støde til senere.

NB. Det er under normale omstændigheder ikke muligt at bytte eller refundere billetter til forestillingen. Skulle arrangementet blive aflyst, får du direkte besked via mail fra Billetto, og vi refunderer automatisk billetprisen. Bookinggebyret er ikke refunderbart.

Besøgsadresse

Statens Naturhistoriske Museum
Botanisk Have
Gothersgade 128
1123 København K
snm@snm.ku.dk
Tlf: +45 35 32 22 22

Kort over Botanisk Have.

Tak for samarbejdet

NEXT ZONE

DANSEKOMPAGNIET NEXT ZONE

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte museet på rundvisning@snm.ku.dk.

Støttet af:

Statens Kunstfond